O nama

U školi ZNAM ZA VIŠE negujemo kreativan i inovativan način rada koji učenicima i roditeljima pruža jedinstveno iskustvo u procesu obrazovanja. Primenjujući najnovije pedagoške metode, nastavni plan i program su pažljivo osmišljeni kako bi se razvijale intelektualne sposobnosti učenika i sprečio poremećaj pažnje i koncentracije u školskom uzrastu.

za razvoj koncentracije, pažnje i sposobnosti zaključivanja

za razvoj višestruke inteligencije

za razvoj logike, fokusa i funkcionalnog razmišljanja

za razvoj samopouzdanja i bolji uspeh u školi

Cilj naših nastavnika je srećno i uspešno dete, a ono takvo postaje ukoliko je motivisano, što se postiže podsticajnim okruženjem u kojem može da se razvija u skladu sa svojim sposobnostima i interesovanjima.

Učenici stiču znanja kroz praktičnu primenu u vidu istaživačkog rada i eksperimenata, jer je sam put otkrivanja dragoceniji od samog otkrića.

Za nas učenje nije samo proces sticanja znanja, već prava avantura koja se proširuje kroz raznovrsne aktivnosti i interaktivne radionice svakog dana. Naša škola je mesto gde deca uče da misle, pri čemu se udaljavaju od učenja napamet, od puke reprodukcije.

Naš cilj je da učenici tokom rada postanu svesni da se znanjem, doslednošću i marljivošću može na pravi način doprineti zdravoj i kvalitetnoj budućnosti.

Mogućnost učešća u različitim vannastavnim aktivnostima i takmičenjima dodatno razvija kreativnost (stvaranje nečeg novog i korisnog), timski rad, takmičarski duh i samopouzdanje, pri čemu deca koriste svoj pun potencijal.

Naša vizija je da  škola postane model obrazovne ustanove u kojoj učenici uživaju u učenju, razvijaju svoje talente i sposobnosti, stiču znanja i veštine koje će im biti korisne u svakodnevnom životu i u budućim izazovima.

Da bi nastalo funkcionalno/upotrebno znanje, neophodno je razvijati brzinu razmišljanja, povezivanja informacija i zaključivanja, a naša škola je pravo mesto za to.

Upis za generaciju 2024/2025. je otvoren!

Utisci naših roditelja

Školica ZNAM ZA VIŠE pruža deci mogućnost da sa lakoćom uče i otkrivaju nova saznanja. Dobra organizacija školice, posvećenost nastavnika, savremen pristup rada, izuzetan sadržaj, dobro osmišljen nastavni materijal kao i saradnja sa roditeljima, doprinose da deca ostvaruju fenomenalne rezultate, stiču radne navike, razvijaju logičko mišljenje, razvijaju timski duh i ostanu motivisana za dalji rad. Zaista jedna divna priča!

Milica Radojević Todosijević

diplomirani matematičar

Osmeh koji deca nose na licu kada odlaze i vraćaju se sa časova u školi ZNAM ZA VIŠE je samo po sebi dokaz da im znanje koje stiču u ovoj školi biva preneto sa lakoćom i uživanjem. Škola koja ispunjava sva očekivanja, škola za svaku preporuku!

Nataša Jovanić Parezanović

diplomirani pravnik

Kada dete upišete u školicu “ZNAM ZA VIŠE” to znači da ste mu obezbedili sigurnost, samopouzdanje, znanje, drugare, mesto gde pripada jednoj odličnoj zajednici, mesto gde rado odlazi. Školicu uvek rado preporučujem mamama predškolaca, jer smo imali odlično predškolsko iskustvo, ali je od srca preporučujem i školarcima koji bi želeli da nauče više i drugačije od programa koji se prate u školama.

Slađana Parezanović

prof. srpskog jezika i književnosti

Kao ponosni roditelji četvoro mališana, verujemo u važnost ulaganja u obrazovanje dece. Zato smo sa oduševljenjem upisali troje naše dece u školu ZNAM ZA VIŠE. Ova škola nudi sve što je potrebno za pravilan razvoj dece! Posebno nam se sviđa njihov inovativan i interaktivan pristup učenju, kao i prijatno i veselo okruženje u kojem se naša deca osećaju srećno i zadovoljno. Učiteljice su veoma strpljive, pažljive i trude se da svakom učeniku posvete dovoljno pažnje. Kada za to dođe vreme, sa zadovoljstvom ćemo upisati i naše četvrto dete. Verujemo da je škola ZNAM ZA VIŠE pravi izbor za našu decu.

Dragana i Branimir Plazinić, Kalinini, Ignjatovi i Konstantinovi roditelji

Moji sinovi su srećni i zadovoljni što pohađaju školu "ZNAM ZA VIŠE" i veoma mi je žao što nisam upisala starijeg sina sa 5 godina, kao mlađeg. Sada, kada vidim koliko je mlađe dete napredovalo, žalim što nisam ranije donela tu odluku. Oduševljena sam pružanjem kvalitetnog znanja na inovativan i interaktivan način u prijatnom i veselom pkruženju. Učiteljice su izuzetno strpljive i posvećene svakom učeniku. Moja deca se osećaju prihvaćeno i voljeno, što stvara sigurno okruženje za njihov lični i akademski razvoj. Svakom roditelju koji traži kvalitetno obrazovanje za svoju decu, sa zadovoljstvom preporučujem školu "ZNAM ZA VIŠE".

Ivana Mićić, Jovanova i Petrova mama