Politika privatnosti

Opšta načela

Posvećeni smo zaštiti privatnosti svih onih koji posete naš veb sajt i činimo sve kako bismo osigurali sigurnost ličnih podataka koji se dele sa nama.
Pozivamo Vas da pažljivo proučite ovu Politiku privatnosti kako biste bili upoznati sa načinom na koji postupamo s informacijama:
Politika privatnosti opisuje načine na koje ovaj veb sajt koristi lične podatke posetilaca.
Davanjem ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti dajete saglasnost da se Vaši podaci koriste u skladu sa pravilima navedenim u ovoj Politici. Ako dođe do izmena u Politici privatnosti, ažuriranu verziju ćemo postaviti na ovoj stranici. Nastavljanjem korišćenja ovog sajta i davanjem Vaših podataka prilikom online komunikacije, potvrđujete da prihvatate izmene u Politici.

Informacije koje prikupljamo i njihova svrha

Naš veb sajt možete pregledati bez ikakve obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite bilo kakve lične podatke.
Ukoliko želite da koristite naše usluge, potrebno je da nam dostavite svoje lične podatke kako bismo mogli da ispunimo Vaš zahtev. Zahtevamo isključivo one informacije koje su neophodne za efikasnu realizaciju Vašeg zahteva.
Naš server prikuplja informacije o domenu, ali ne adresu e-pošte, IP adrese i druge informacije o posetiocima stranice. Ove informacije koristimo za analizu posećenosti sajta i unapređenje korisničkog iskustva. Lične podatke koristimo samo u svrhe za koje ste nam ih pružili.

Korišćenje prikupljenih podataka

Analiziramo podatke o domenu kako bismo procenili broj poseta našem sajtu, pregledane stranice i vreme provedeno na sajtu. Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge.
Vaši lični podaci će biti zatraženi na našem veb sajtu samo u slučaju kada koristite naše usluge i odlučite da samostalno popunite formular koji se nalazi na sajtu.
Podaci koji su prikupljeni se upotrebljavaju u svrhu odgovaranja na Vaša pitanja i zahteve, kao i unapređenja kvaliteta usluge koju pružamo. Ukoliko odlučite da prekinete online komunikaciju, molimo Vas da nas kontaktirate na info@znamzavise.rs.

Deljenje informacija

Prikupljene informacije čuvaju se na našem serveru i pristup njima mogu imati samo ovlašćene osobe, nadležni organi ili osobe angažovane za obradu podataka u skladu sa ovom Politikom. Informacije o tome kako se koristi naš veb sajt mogu biti podeljene sa trećim stranama, ali bezotkrivanja bilo kakvih ličnih podataka koji bi omogućili Vašu identifikaciju.

Linkovi ka drugim veb sajtovima

Naša veb stranica može sadržati linkove ka drugim sajtovima koji nisu pod našom nadležnošću i koji ne prate ovu Politiku privatnosti. Kada koristite ove linkove, Vaša prava su regulisana njihovim Politikama privatnosti.

Upotreba kolačićića (Cookies)

Kao i većina veb sajtova, i naš sajt koristi “kolačiće” (Cookie) ", male tekstualne datoteke koje pomažu u prepoznavanju korisnika pri ponovnim posetama. Ovo je standardna praksa na internetu, i većina veb pregledača automatski prihvata kolačiće.
Nastavkom korišćenja našeg veb sajta, pristajete na mogućnost da postavimo kolačiće na Vašem računaru u cilju analize Vašeg načina korišćenja sajta.
Ako želite, možete da postavite svoj pregledač da odbije kolačiće.
Kolačiće isključivo koristimo kako bismo poboljšali kvalitet interakcije, analizirali posete sajtu i optimizovali oglašavanje putem Google Analytics i Google Ads. Za više informacija o ovim servisima i opcijama podešavanja, posetite:
www.google.com/analytics/learn/privacy.html,
www.google.com/intl/en/policies/technologies/ads/, www.google.com/ads/preferences.

Zaštita privatnosti maloletnih lica

Ako ste maloletni, neophodno je da posedujete dozvolu Vaših roditelje ili zakonskih staratelja, pre nego što podelite bilo kakve informacije sa nama. Zabranjeno je deljenje ličnih podataka bez prethodno navedenog odobrenja.

Promene politike privatnosti

Politika privatnosti ima za cilj da štiti Vaše informacije i objašnjava na koji način i iz kojih razloga prikupljamo informacije putem našeg sajta.
Zadržavamo pravo da izmenimo ovu Politiku privatnosti. Promena postaje važeća u trenutku kada je objavimo na ovoj stranici. Ne šaljemo posebna obaveštenja.
Svaka izmena u politici privatnosti biće označena datumom kada je poslednja promena napravljena. Ova Politika privatnosti važi i primenjuje se od 26.06.2023. godine.
Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno nas kontaktirajte.